SUPPEN

Wat is het?

Stand Up Paddle is een vrij nieuwe en snel groeiende watersport wereldwijd. Stand Up Paddle wordt afgekort 'SUP' genoemd, met een groot surfboard en een peddel balanceer en verplaatst je jezelf als een Italiaanse gondelier over het water.

SUPPEN is geweldig om te doen met groepen, gezellig samen een tocht maken en genieten van de natuur en de activiteit. We kunnen het zowel inspannend als ontspannend aanbieden, dit geheel naar wens van de groep. SUP-yoga en SUP-polo zijn vormen van ontspanning en inspanning op het board. Iedereen kan SUPPEN, belangrijk wel is dat elke deelnemer minimaal zwemdiploma A heeft.

SUPPEN kan het hele jaar door, maar is vanwege de watertemperatuur aan te raden van april tot en met november.

 

 

Waar is het mogelijk?

Op onze locatie in Kamperland hebben we verschillende tochten over de Oosterschelde en de jachthaven. Uiteraard kunnen we ook op locatie komen SUPPEN, belangrijk hiervoor is dat er een toegankelijk en openbaar meer, rivier of zee in de buurt is.

Mogelijkheden:
Verzorgde clinic
Wij bieden een geheel verzorgde clinic aan, waarbij onze instructeur jullie assisteert bij deze unieke ervaring. U hoeft enkel met uw groep aanwezig te zijn op de afgesproken locatie en onze instructeur(s) zal klaar staan met alle materialen om jullie te begeleiden bij de activiteit.

Verhuur
Wil jij graag SUPPEN ervaren, maar heeft u liever zelf de regie in de handen? Geen probleem wij hebben ook speciale prijzen om alle materialen te huren met of zonder transport. Het maximum aantal SUPS te huur is 20 stuks.

Tarieven

Clinic:
€ 15,00 per uur per persoon (Minimaal 4 personen)
Inclusief instructeur, bijbehorende materialen en exclusief transport

Verhuur:
4 tot 10 SUPS: € 40,-
12 tot 20 SUPS: €35,-
Zonder instructeur en exclusief transportkosten
Prijs per SUP per dag, inclusief zwemvest & peddel (minimaal 4 SUPS)

Scholen of sportverenigingen:
Blokuur scholen (100 min) €200,-
Halve dag (3 uur) €375,-
Hele dag (6 uur) €650,-
Inclusief 1 instructeur en alle materialen, exclusief transport
Hoeveel SUPS en instructeurs is afhankelijk van de groepgrootte, altijd in overleg.

Offerte aanvragen