Informatie

Movement Sports

Wij zijn een outdoorbedrijf met verschillende locaties in Zeeland. Door innoverend te zijn met het aanbod, proberen we voor iedereen een passende activiteit aan te bieden. Ongeacht leeftijd, fysieke gesteldheid of groepsgrootte is een geweldige beleving voor iedereen is ons doel!

Onze hoofdlocatie is boven Kamperland aan de Oosterschelde, hiernaast verzorgen wij ook activiteiten in Cadzand-bad in samenwerking met beachclub Moio. Uiteraard komen we ook graag bij u op locatie als dat gewenst is, meer informatie hierover kunt u opvragen door onderstaande link of door te mailen/bellen met ons.

Informatie aanvragen

_MG_1098

Compleet arrangement

Wij kunnen op verzoek een compleet arrangement aanbieden, wat dacht u van een middag strand/water activiteiten met aansluitend een verzorgde BBQ op het strand? Of een meerdaags uitje/kamp waarbij wij u overnachtingen op de camping of in luxe chalets verzorgen? Zo hoeft u zich nergens anders druk om te maken dan aan te komen op de locatie!

Graag maken wij voor u bij een compleet arrangement een persoonlijk aanbod, via de informatie knop hier links of door contact op te nemen middels telefoon/mail zijn wij het snelst te bereiken.

_MG_1860