Longboarden

Wat is het?

Longboarden is een opkomend alternatief voor de fiets. Op lange skateboards met grote zachte wielen rollen ze tegenwoordig steeds vaker voorbij. Longboard is letterlijk vertaald uit het Engels 'lang board' en komt uit de surfcultuur. Met de toevoeging van grotere en zachtere wielen ben je niet alleen asfalt gebonden, maar kun je ook rijden over diverse ondergronden.

Longboarden is gaaf en relatief eenvoudig om te leren. Het is leuk om met een groep te doen, omdat je naast de oefeningen snel een tocht of route kan afleggen. Zeker bij ons in Zeeland zijn er langs de kust en het platteland vele wegen goed geasfalteerd en kunt u snel uit de voeten. Het longboarden kan zowel inspannend als ontspannend aangeboden worden, het tempo en de oefeningen zijn namelijk eenvoudig aan te passen. Voor de ervaren of actieve sporters kunnen we er uiteraard altijd een spelelement aan toevoegen, denk hierbij aan longboard-frisbee of powerkite-longboarden.

Longboarden kan het hele jaar door! Uiteraard is het longboarden het leukste met warm en zonnig weer.

Waar is het mogelijk?

Op onze locatie in Kamperland hebben we verschillende tochten op Roompot Beach Resort en de jachthaven. Uiteraard kunnen we ook op locatie komen longboarden, belangrijk hiervoor is dat er een locatie is met een betonnen of geasfalteerde ondergrond en waar bij voorkeur geen of weinig auto's komen.

Mogelijkheden:
Verzorgde clinic
Wij bieden een geheel verzorgde clinic aan, waarbij onze instructeur jullie assisteert bij deze unieke ervaring. U hoeft enkel met uw groep aanwezig te zijn op de afgesproken locatie en onze instructeur(s) zal klaar staan met alle materialen om jullie te begeleiden bij deze activiteit.

Verhuur
Wil je graag longboarden ervaren, maar heeft u liever zelf de regie in de handen? Geen probleem wij hebben ook speciale prijzen om alle materialen te huren met of zonder transport. Het maximum aantal longboards te huur is 20 stuks.

Tarieven

Clinic:
€ 15,- per uur per persoon (vanaf 4 personen)
Inclusief instructeur, bijbehorende materialen en exclusief transport

Verhuur:
5 tot 15 Longboards: € 25,-
Zonder instructeur en exclusief transportkosten 
Prijs per Longboard per dag, inclusief bescherming & helm (minimaal 5 Longboards)
*verhuur voor meer als 15 longboards in overleg.

Scholen of sportverenigingen:
Blokuur scholen (100 min) €200,-
Halve dag (3 uur) €375,-
Hele dag (6 uur) €650,-
Inclusief 1 instructeur en alle materialen, exclusief transport
Hoeveel Longboards en instructeurs is afhankelijk van de groepgrootte, altijd in overleg.

Offerte aanvragen