Archery Tag

Deze nieuwe funsport is een combinatie van boogschieten, trefbal en paintball! Op een klein speelveld strijd je, gewapend met pijl & boog, tegen elkaar. Er zijn verschillende spelvarianten te spelen zoals ‘Capture the Flag’, ‘Classic Archery Tag’ en ‘Free for All’. Gewapend met een boog speur je het speelveld af naar pijlen om op jou tegenstanders of doelen af te vuren. Omdat er voor iedereen een passende spelvariant te spelen is kan zowel jong als oud deelnemen.

Groep:
Duur:
Kosten:
Locatie:
Inbegrepen:
4 tot 10 personen
1 uur
17,5 euro per persoon
Kamperland, Vrouwenpolder of op locatie naar keuze
Complete uitrusting: Pijl & Boog, Maskers, Obstakels en doelen.

Archery Tag kan vrijwel overal gespeeld worden! Denkt u aan het strand, (kunst)grasveld, gymzaal of sporthal. Archery Tag is beschikbaar op onze strand locaties in Zeeland en uiteraard ook te boeken bij u op locatie.