Bumperball

Wat is het?

Bumperball is een van de meest komische en nieuwe activiteit in ons assortiment. Stap in een opgeblazen bal en maak je klaar voor een episch avontuur. Rennen, springen, vallen, rollen en botsen behoren tot de mogelijkheden. Kortom alles kan en mag, dat maakt het een absolute funsport!

Het spel kent talloze varianten, maar wordt meestal gespeeld in combinatie met voetbal. Simpelweg ga je een wedstrijd voetballen waarbij botsen en bumpen toegestaan is. Vallen, rollen en opstaan maken het spel niet alleen uitdagend en grappig om te spelen, maar ook zeker om naar te kijken! Wil je graag bumperball spelen, maar niet in wedstrijd- of voetbalvorm, dan hebben wij ook vele leuke bumperball spellen!

Het is een geweldige activiteit voor kinderfeesten, bedrijfsuitjes, teambuilding, schoolactiviteiten of vrijgezellenfeesten! Wij passen het spel en de regels zo aan, dat het uitdagend en leuk is voor iedereen. Bumperball kan door vrijwel iedereen gespeeld worden die het leuk vindt iets nieuws en actiefs te doen. Let wel, je moet langer zijn als 1.40 cm anders verdwijn je in de bal!!

Waar is het mogelijk?

Bumperball kan 365 dagen per jaar gespeeld worden op een van onze locaties in Zeeland of bij u op locatie! Het is mogelijk in een sporthal, gymzaal, (kunst)grasveld of op het strand.

Mogelijkheden:
Verzorgde clinic
Wij bieden een geheel verzorgde clinic aan, waarbij onze instructeur jullie assisteert bij deze unieke ervaring. U hoeft enkel met uw groep aanwezig te zijn op de afgesproken locatie en onze instructeur(s) zal klaar staan met alle materialen en de clinic leiden.

Verhuur
Wil jij graag bumperball ervaren, maar heeft u liever zelf de regie in de handen? Geen probleem wij hebben ook speciale prijzen om alle materialen te huren met of zonder transportkosten. Het maximum aantal ballen te huur is 14 stuks.

Tarieven

Clinic:
€19,50 per uur per persoon (Minimaal 6 personen)
Inclusief instructeur, bijbehorende materialen en exclusief transport

Verhuur:
4 tot 8 ballen €35 ,-
10 tot 14 ballen €30,-
Zonder instructeur en exclusief transportkosten
Prijs per bal per dag (minimaal 4 ballen)

Scholen of sportverenigingen:
Blokuur scholen (1,5 uur) €200,-
Inclusief instructeur en alle materialen, exclusief transport

Offerte aanvragen